Tips om de woonkamer te renoveren

20 octubre, 2012
By Baixmoduls

Vernieuw de woonkamer – tips

Na verloop van tijd onze woonkamer moet worden gerenoveerd en te vernieuwen u geen groot budget nodig hebt, met een paar eenvoudige aanpassingen kan blijven bezig versieren van het huis.

Wij bieden een aantal ideeën voor het transformeren van de bijgewerkte en moderne woonkamer voor weinig geld.

Ideeën omzetten van een woonkamer

Wanneer u een grote kamer, met de tijd, zullen we het opladen en het vullen van de dingen die vaak niet nuttig verliezen bestelling en de helderheid. Om dit te veranderen en zich tot het gevoel dat we hebben om het licht te verbeteren met behulp van lichte kleuren voor de muren en de meubels, het wegwerken van alle oude spullen voor opslag en het kiezen van een enkele lijn modulaire samenstelling.

Het schilderen van de woonkamer

Laten we eerst de lege kamer en begon de muren schilderen in een lichte schaduw naar verlichting terug te keren. Wanneer amueblemos blijven en krijgt een ander uiterlijk, we herstelde een stuk als het zou kunnen de salontafel met een kleur op basis van uw kamer inrichting en kan een doelwit zijn.

Hoe om te schilderen de woonkamer is een verkiezing waar we rekening houden met verschillende aspecten zoals het ontwerp van de kamer als het kan een individuele kamer of een deel van de keuken. In deze laatste moet bereiken we continuïteit.

Het doel is het vinden van een kleur gestileerde, eenvoudig en in verhouding staan tot de kamer die we voelen comfortabel en ontspannen. Een sierlijke omgeving is niet geschikt voor een moderne inrichting.

In het algemeen, de kamers zijn geschilderd in een toon, maar het spelen met details en accessoires die een persoonlijk tintje zal toevoegen als misschien wel de gestoffeerde stoelen of een eenvoudige middelpunt.

De kleuren die de verlichting, die zijn levendig en geschikt voor kleine ruimtes voorstander zijn lichte tinten zoals perzik, geel, oranje, groen en wit als de helderste.

Als het idee van het schilderen van de woonkamer van een kleur is monotoon kunnen we benadrukken een muur met een andere combinatie om toon overheerst, bijvoorbeeld met het oranje gaat goed een sterkere oranje, beige, grijs, of wit vanille .

Er zijn andere elementen die staan op een muur zoals een balk of bovendorpel, een kolom, een vormstuk, een achtergrond of een schuim.

Wij kunnen visuele effecten met behulp van een donkere kleur aan het plafond (in combinatie met supplementen van het verblijf) en de rest van de muren wit of lichte kleuren met deze combinatie de bredere levenswil en als het plafond hoog is, de kleur breng het visueel intens.

Afhankelijk van de stijl die we graag voor de woonkamer, het schilderen van de muren is cruciaal. Voor klassieke stijl natuurlijk met antieke meubels, de tonen moeten bruin.

Voor moderne kleuren om meer levendige, goed, de lounge is een plek waar bezoekers worden ontvangen en het is belangrijk om warme en levendige kleuren te gebruiken om een levendige en moderne creëren. Een breed scala aan warme kleuren, zoals lichtgroen gecombineerd met wit is zeer elegant, oranje, geel, perzik, hebben allemaal het onderscheid van begunstiging van het verlichting.

De zuiver witte kan gebruikt worden in donkere gebieden met weinig natuurlijke verlichting van de lage licht dat van buiten en ook zeer modern decoraties waar het de bedoeling is een geavanceerde ruimte te creëren te versterken. Als dat niet het geval, omdat de woonkamer heeft een goede verlichting, raden we u aan een verlaagde witte om zich te mengen met andere kleuren en dus zal niet leiden tot te veel contrast of het resultaat schelle bekendheid en verwijder meubilair.

Normaal gesproken meestal voeg een paar druppels zwart of bruin en witte kleur in grijs of zeer milde natuurlijke, niet op te sporen met andere kleuren.

De sofa in de woonkamer

Monteer de belangrijkste kabinet en over de bank, of zet een nieuwe die we hebben getransformeerd, te bedekken met een helder materiaal en aan te vullen met kussens die een aantal verschillende detail ofwel de toon of weefseltype hebben. Een andere manier zou kunnen worden het kopen van een vet weefsel en heldere felle kleuren voor een vleugje van vreugde en kleur in de kamer. Als we niet volledig van het idee betrekking hebben op de bank met stoffen, hebben we de mogelijkheid van opknoping een deken over de rug opvallend.

 

Versier de woonkamer aan de muur

Om te versieren de eetkamer muur plaatst een moderne doos, ontworpen en gemaakt voor onszelf net zo goed een eigen identiteit. Ze kunnen ook meerdere kleine tafels en een grotere om de rest te markeren. How to? Het is niet ingewikkeld. We zijn begonnen met het maken van een schets als referentie en het idee is om te spelen met rechte lijnen te creëren vierkante en rechthoekige vormen zonder verlies van het horizontale vlak.

Van schets tot schilderij had referentiepunten markering voor later, met een flexibel lint om beschadiging te voorkomen, leidt wijzen op de grenzen van de rechthoeken.

De gekozen kleuren moeten overeenkomen met elkaar en vooral met de toon van de woonkamer. We beginnen het schilderen van de grotere plein met lichte kleuren (we hebben altijd tijd voor een donkerder indien nodig) en verdeel ze sterk van belang is voor het hele plaatje te zien van de intensiteit was niet onevenredig.

De extreme kleuren in kleine hoeveelheden om geen overdreven kijken. We kunnen verwijdert u de tape zorgvuldig en inlijsten. Wij hebben onze eigen aangepaste kunstwerk.

De verlichting in de eetkamer

De verlichting van de omgeving volgens de elke hoek van de woonkamer wordt bereikt door het plaatsen van op strategische punten. LED-verlichting in de rug van een tv-paneel of een originele lamp op een tafeltje naast een stoel voor het lezen.

Planten in de woonkamer

Toevlucht te nemen tot planten decoreren idee is een zeer effectieve en goedkope voor elke kamer in het huis, maar vooral voor de woonkamer. Fundamenteel voor elk interieur verfraaien project.

Ze zijn zeer kleurrijk bloemstukken kunstmatige of gedroogde bloemen in vazen, de eetkamer is vol van kleur en vreugde. De grote planten en grote greens zijn de perfecte oplossing voor de lege hoeken waar we niet weten hoe te leven te geven.

De gordijnen van de woonkamer

De gordijnen zijn een accessoire die het gezicht kan veranderen in elke kamer van het huis. Klassieke kant zal elegantie te geven met een moderne stijl en patronen zal een meer losse en praktische en ook diffuus licht te geven moet dan ook verminderen de hitte en geeft de woonkamer een meer gezellig.

De stijl

De gordijnen moeten een aanvulling op de ruimte van de kamer, de kleur van de muren en meubels. Als de eetkamer is klein en dus zijn uw ramen, zullen we kiezen voor een discrete gordijn een tabblad en een ontwerp dat de continuïteit geeft aan de stijl van de kamer.

Classics: Breng elegantie en adel. Zijn doek, katoen, of vlas tule en door het bovenste deel en plooien naar de bodem van het venster of op de grond. Ze hebben een gordijn dat is het fijnste stof waarmee in het zonlicht en de herfst collectie is zijwaarts gedragen en vastgebonden met linten of een eenvoudige strook van doek.

Venetiaans: Is een vorm van moderne gordijn. Platen horizontaal zijn geplaatst en bevestigd aan de zijkanten met strings. Het verplaatsen van de kabels kan afstuderen de toetreding van licht. Ze komen in hout, metaal, PVC, versierd of op vlakte.

Roller: Een doek gewikkeld op een top bar, die wond of afgewikkeld handmatig of met de afstandsbediening, het scherm rollen om de invoer van licht, doorgaans difuminándola, de rol black-out beheersen, volledig elimineert de toetreding van licht, hoewel dit laatste wordt bijvoorbeeld aangegeven voor conferentieruimte, filmprojectie, etc..

Blinds: Dit type van gordijn is ideaal voor kleine ruimtes, zoals de rol. Een weefsel zich over de gehele raambekleding en wordt in plooien door aan de touwen. Sommige zijn gedrukt, die kan bekendheid te geven aan een kamer zonder veel franje of accessoires, maar voor mijn smaak, zou het beter zijn, een uniforme kleur.

Japanse Panel: Is een soort blinde die op grote schaal modieuze en bestaat uit een of meer panelen die horizontaal bewegen en elkaar overlappen om de touwtjes trekken. De uitbreiding is van het raam van de grond, volledig geïntegreerd met de muren en de rest van de kamer. Deze panelen zijn super met een geweldig design en tekenen en licht blur.

Kleuren

De gordijnen hebben een veelheid aan kleuren en u wilt kiezen moet combineren met de muren. Een neutrale kleur zoals wit en zijn derivaten is bijna alles, maar natuurlijk niet zet roze gordijnen als uw muren zijn groen, tenzij je wilt tot het uiterste te ervaren.

Echter, kijk naar deze kleurrijke, gaan ze groot in een ruimte waarin deze kleuren zijn, afgewisseld zonder verzadigen.

  • ¿Estas buscando a tu distribuidor más cercano?

    Rellena el formulario con tu información
    y en breve te indicaremos la tienda que tienes más cercana.

    Contacta para saber la tienda mas cercana

Pin It on Pinterest