Speciale monografie La Vanguardia Catalunya 5 sterren – Baixmoduls met betrekking tot woon-en eetkamer

25 junio, 2012
By Baixmoduls

Speciale monografie La Vanguardia Catalunya 5 sterren

 

La Vanguardia publiceert een artikel in de speciale monografie “Catalunya 5 sterren” nationale editie van vandaag 23 juni 2012, waarbij een analyse van de beste bedrijven in Catalonië op verschillende gebieden. Hij publiceerde een interview met onze Sales Director de heer Fernando Díez, waar we uitleg over de evolutie en de strategische focus van de onderneming om haar groei te consolideren, en we hebben ook gewezen op de waarden en doelen van een team Baixmoduls. Het interview werd afgenomen in de maand juni om onze faciliteiten in Castellbisbal. Niet de eerste keer dat de media-informatie over Baixmoduls, vrucht van de inspanningen van het bedrijf om erkenning te krijgen in de markt en binnen de meubelsector te publiceren. Wij nodigen u uit om het volledige interview te lezen in de gedrukte editie van La Vanguardia 23 juni 2012 of in de online editie.

Nieuws Catalunya 5 sterren Baixmoduls

Nieuws Catalunya 5 sterren Baixmoduls

Speciale Monografie PDF La Vanguardia - Catalunya 5 sterren - Baixmoduls met betrekking tot woon-en eetkamer

Speciale Monografie PDF La Vanguardia – Catalunya 5 sterren – Baixmoduls met betrekking tot woon-en eetkamer

Hier heb je een samenvatting van de inhoud ervan.

Baixmoduls met betrekking tot woon-en eetkamer

Baixmoduls is een nationaal referentielaboratorium bedrijf in het segment van de moderne woonkamer meubels, zowel voor het ontwerp als voor hun afwerking. De gebruikte materialen zijn van kunst en in zijn nieuwe collectie desmuestra ONA. De 3D-tekening programma met de naam Project @ van Intenem kunnen professionals op vrijwel elk interieur ontwerpen te maken voor de eindverbruiker.

Toen was Baixmoduls?

Baixmoduls werd opgericht in juli 1999 dankzij de ondernemersgeest van de founding partners, allemaal met een ervaring van meer dan 20 jaar in de meubelindustrie en een grote professionele erkenning. Elke partner is verantwoordelijk voor een bepaalde afdeling van de structuur.

Wat zijn de belangrijkste activiteiten?

Binnen de meubelindustrie zijn zeer gespecialiseerd in de productie van de moderne eetzalen, waar Baixmoduls is een bedrijf van nationale referentielaboratoria. Onze vijf collecties omvatten een gamma dat gaat van meubilair tot de traditionele kunst, met verschillende prijsklassen, afhankelijk van de uitrustingsniveaus. Baixmoduls Alle programma’s zijn modulair en kan worden aangepast aan elke grootte en resolutie.

We bestuderen de mogelijkheid tot uitbreiding van ons aanbod naar andere productgroepen zoals slaapkamers, kasten, kamers, de jeugd.

Hoe is het team van professionals die vormen het bedrijf?

We hebben een zeer gekwalificeerd personeel met ervaring van meer dan 10 jaar.

Het feit dat onze faciliteiten zijn uitgerust met moderne machines nu en laat ons toe om te optimaliseren en versnellen van het productieproces.

Wat zijn de belangrijkste onderscheidende factoren?

Onze waarden zijn het team onderscheidende, een flexibele en competitieve productie-systeem, een constante evolutie, het aanpassen van een ontwerp trendsetter verkoopt een breed scala aan functionele en de algemene commercieel product.

Waar kan ik kopen collecties Baixmoduls?

Baixmoduls producten worden verdeeld door middel van traditionele meubels winkels landelijk. We hebben een web-huis en showroom waar u kunt ons product en zijn functies te zien.

www.baixmoduls.eu

Wat zijn de korte en middellange termijn?

Sinds 2009 is het bedrijf de beslissing om zich open te stellen de internationale markten en de resultaten ervan zijn begonnen aan te komen, zijn we momenteel exporteren naar Europese landen en commerciële activiteiten worden uitgevoerd op andere continenten. Een belangrijke bevinding is het feit dat wij zijn erkend door ACC10, agentschap van de Generalitat de Catalunya, en succesvolle bedrijf op het gebied van internationalisering, worden uitgenodigd voor het seminar “Markt Inleiding tot internationalisering” aan de kaak toetsen gebruikt om dit doel te bereiken, als onderdeel van de amb els Trobada Centres of Bevordering van Negocis dÁCC10 2012.

Baixmoduls heeft een breed scala van meubels, dressoirs, buffetten, panelen voor tv’s, eettafels en hulpstoffen in aanvulling op woonkamer.

 

 

 

  • ¿Estas buscando a tu distribuidor más cercano?

    Rellena el formulario con tu información
    y en breve te indicaremos la tienda que tienes más cercana.

    Contacta para saber la tienda mas cercana

Pin It on Pinterest